Bezig met het laden van Events

« Alle Events

  • Dit event is voorbij.

Buffalo Aflossingswedstrijden

25 februari @ 12:00 - 19:00

Op zondag 25 februari 2024 staat in de Gentse Topsporthal de jaarlijkse Buffalo aflossingswedstrijden op  het programma. Ook dit jaar wil Jong KASVO opnieuw met enkele 4x 200m aflossingsploegen (PUP/MIN) aanwezig zijn.

Het volledige programma kan je via deze link raadplegen.

Aarzel zeker niet om je kind in te schrijven voor deze toffe aflossingsdag | INSCHRIJVEN (Inschrijven kan tot en met zondag 11 februari 2024)

OPGELET: als je naast de aflossingen ook wil deelnemen aan individuele nummers, moet je die zelf ingeven op “atletiek.nu“!

Indien je enkel aan de aflossingen wil deelnemen, dan schrijft KASVO je in op atletiek.nu en volstaat het om louter het tooltje in te vullen.

Wees niet ongerust als je de teams niet meteen kan terugvinden in atletiek.nu, dit zal tijdig door KASVO gebeuren.

Deze inschrijving via de tool is nog geen zekerheid om deel te kunnen nemen, de trainers zullen de ploegjes samenstellen! Maar alle trainers en de werkgroep jeugd doen jaarlijks hun uiterste best om niemand te moeten teleurstellen en proberen steeds om volledige ploegjes samen te stellen!

Nog een belangrijke oproep:
Laat je team niet in de steek (als je ziek bent, reageer dan meteen door Koen te verwittigen, misschien kan er dan nog een ander atleetje ingezet worden om het team te vervolledigen), want aflossingen zijn “BIG FUN” en een Topsporthal vol ambiance!

Details

Datum:
25 februari
Tijd:
12:00 - 19:00
Event categorie:
Website:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdlVPfTXGb72DEP2pnPeppCwf3mL-0m3hG_CwKasRmyRC1kxQ/viewform

Locatie

Topsporthal Gent
Zuiderlaan 14
Gent, Oost-Vlaanderen 9000 Belgium
+ Google Maps