KASV Oudenaarde
U bevindt zich hier: Home | Atleten | Inschrijving kampioenschappen  
Wedstrijdkalender

Uitslagen

Kampioenschappen

Beker van Vlaanderen

Inschrijving kampioenschappen

Bonussysteem

Reglementen

Joggers

Jeugdwebsite

G-sport


Inschrijving kampioenschappen


Atleten die wensen deel te nemen aan onderstaande kampioenschappen moeten dit aan de secretaris laten weten voor de vermelde inschrijvingsdatum.

Inschrijvingen gebeuren via mail op asvoval.be.
(vermeld NAAM, BORSTNUMMER, KAMPIOENSCHAP en DISCIPLINE(S))  (enkel voor leden van ASVO!)
       
   Inschrijvingsprocedure
  1. Inschrijving via het clubsecretariaat ten laatste op de hieronder aangegeven data.
  2. Als je inschrijving goed ontvangen is, krijg je steeds een bevestigingsmail van de atletiekliga (indien e-mailadres correct werd doorgegeven bij je aansluiting).
  3. Drie dagen na de inschrijvingsdatum verschijnt hieronder een link naar de inschrijvingslijsten. Indien je naam niet op de lijst staat, contacteer dan het ASVO-secretariaat. Opgelet: reageren op vergeten inschrijvingen moet binnen de 24u. Kijk dus steeds de inschrijvingslijten na! Eens de deelnemerslijsten gepubliceerd zijn geen wijzigingen meer mogelijk.
  4. Eens de definitieve deelnemerslijsten bekend zijn, verschijnt hieronder een link met daarbij de nodige info voor de aanmelding ter plaatse (bij aankomst en aan de oproepkamer).
  5. Atleten die wegens ziekte of blessure niet kunnen deelnemen, moeten zo snel mogelijk (binnen de 5 dagen na het kampioenschap) een doktersattest opsturen naar de secretaris (Hogerlucht 84 - 9600 Ronse). Medische attesten om een boete te vermijden kunnen enkel aan de VAL worden overgemaakt door de clubsecretaris. Ter plaatse worden geen attesten aanvaard. Voor kampioenschappen die op de weg plaatsvinden dient geen attest te worden overgemaakt aan de VAL.
  6. Eventuele boetes worden door de atleet betaald. Atleten dienen eerst hun boete te betalen via overschrijving op rekening van ASVO (BE58 3900 4548 5779 BIC: BBRUBEBB) alvorens ze kunnen ingeschreven worden voor een volgend kampioenschap! (zie reglementen bonussyssteem)
    Forfait: 12,50 euro - Forfait voor finale waarvoor men gekwalificeerd was: 25,00 euro.
  7. Bijkomende info: Dossier zomerkampioenschappen - Selectieprincipes outdoorkampioenschappen

 

Kampioenschap Datum wedstrijd Plaats Inschrijvingsdatum
BK+KvV halve marathon zo. 22/09/2019 Wevelgem deelnemerslijsten
BK marathon zo. 13/10/2019 Eindhoven (NED) deelnemerslijsten